Open today from 10h till 23h
No reservation except for banquet room

Au Savoy

Our menu

In the kitchen, the chef Jean-Marc Lucas and his team offer fixed and seasonal menus, favoring ultra fresh ingredients…

Our history

From London to Brussels, via Buenos Aires and Osaka, the Niels family saga began more than a century ago…

Our pictures

Our establishment is located on the magnificent Place Georges Brugmann in Ixelles…

Our banquets

Do you organize a private event soon? Are you looking for a prestigious reception room? You will be pleased to know that we have a magnificient dining room available on the first floor…

Our rooms

Above the restaurant “Au Vieux Saint Martin”, Albert-Jean and Frédéric Niels renovated two guest rooms and a spacious suite. A stay in a stately, neo-renaissance style house…

Rejoignez notre équipe !

Vous êtes passionné par la cuisine, le service client, et vous aimez travailler dans une ambiance dynamique ? Rejoignez notre équipe dans l’un de nos restaurants ! Nous recherchons des talents enthousiastes pour différents postes : chef de cuisine, chef de rang, sous-chef, commis de cuisine, serveurs, barmen, plongeurs, et bien plus encore.

Inscrivez-vous à notre newsletter et recevez le menu dès qu'il change!

Subscribe to our newsletter and receive the menu as soon as it changes!

Centenary of the Filet Américain by NIELS